Versiunea in limba romana English Version
     
 

NOUTATI

- - - 2017 - - -

NUNNER LOGISTICS ACHIZIȚIONEAZĂ COMPANIA GTI LOGISTIC.

După achiziția cu succes a companiei românești Lackner & Schwarz în 2015, NUNNER LOGISTICS achiziționează acum GTI Logistic in România.

Helmond și București – 20 februarie 2017 – NUNNER Logistics achiziționează GTI Logistics, un furnizor de contracte de logistică, utilizator de tehnologii, cu depozite în București, Bacău și Cluj, înființată în anul 2003.

Încă din anul 2014, NUNNER Logistics și GTI Logistic au creat în România un parteneriat de succes privind distribuție națională și soluții de depozitare. Prezenta achiziție întărește prezența companiei NUNNER Logistics în una dintre regiunile cu cel mai rapid ritm de dezvoltare din Europa.

“Piața de logistică din România este o piață cu un ritm înalt de creștere și ne așteptăm ca această creștere să continue, pentru a depăși alte țări din regiune,” a declarat Erwin Cootjans, CEO al NUNNER LOGISTICS.

“Această achiziție de înaltă calitate întărește semnificativ poziția companiei NUNNER LOGISTICS în Europa de Răsărit și este poziționată în mod unic, cu scopul de a valorifica oportunitățile oferite de noi creșteri de venituri și de sinergie.”

„Echipa de management a GTI așteaptă cu nerăbdare să devină parte a NUNNER LOGISTICS; compania va continua să se dezvolte, acum cu suportul lui NUNNER LOGISTICS. Și noi suntem foarte mulțumiți de parteneriatul cu NUNNER din ultimii ani”, a declarat la rândul său Mihai Iancu, directorul executiv al GTI. „Profesioniștii noștri, tehnologia de vârf și organizația noastră flexibilă ne vor permite acum să creștem rapid, pentru a ne folosi din plin de oportunitatea de a avea mai mulți clienți, de noi rute și de noi capacitați în cadrul NUNNER LOGISTICS,” adăugă Iancu. “Este o zi importantă pentru angajații și pentru clienții GTI.”

Compania are o poziție puternică în piață în ceea ce privește clienții din sectoarele de alimente și băuturi dar și bunuri de consum, plus segmentul de produse chimice și industriale sau segmentul de retail.

“Prin rețeaua GTI, NUNNER LOGISTICS va furniza bazei noastre comune de clienți un portofoliu de soluții pentru lanțuri de aprovizionare chiar și mai intens optimizate, de la livrări multimodale de mărfuri și până la livrarea unor colete mici,” menționa Gerhard Gerl, NUNNER LOGISTICS Romania MD.

 

- - - 2013 - - -

Incepand cu data de 02.09.2013 compania GTI Logistic a  deschis un nou punct de lucru in judetul Ilfov, localitatea Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei, nr. 223, Depozit nr 1, in incinta SC Chemtraders, ajungand astfel la un total de 6500m2 spatiu de depozitare si platforma de cross-dock.

Incepand cu data de 01.08.2013 am deschis si cel de al treilea HUB in zona Ardealului  la Cluj  prin care completam acoperirea nationala cu livrari in 24-48 ore oriunde in Romania.

 

- - - 2012 - - -

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor nostri si pentru a creste calitatea serviciilor oferite catre dvs.,  am implementat incepand cu luna Mai 2012 un system de TRACK AND TRACE prin care va punem la dispozitie informatii in timp real referitoare la receptia si livrarea marfurilor dumneavoastra.  Puteti sti in orice moment stadiul si locatia unde se afla marfa dvs , incepand de la  preconizare si receptie pana la finalizarea livrarilor si terminand cu facturarea acestora catre dvs. ,  tot prin acest system va punem la dispozitie si  posibilitatea de descarcare a unei copii scanate a dovezii de livrare (avizului, cmr-ului) confirmat de beneficiarul dvs. final  in cel mai scurt timp de la finalizarea livrarii la clientul dumneavoastra.

 

- - - 2011 - - -

Pentru a optimiza durata livrarilor pe zona de vest si de est al tarii am inaugurat doua noi centre de distributie in Deva si Bacau.

 

mai multe...

 

- - -  Articole cu si despre GTI LOGISTIC - - -

 

Clientii nostri isi vad statusul marfii, oricand.

Data publicarii: Miercuri, 13 Martie 2013    click here...

 

 

Tot specializarea si reprofilarea aduc eficienta

Data publicarii: 28.02.2013   click here...

 

GTI LOGISTIC – Invitatie la parteneriat

Data publicarii: 15 decembrie 2012   click here...

 

 

Alege-ti in mod corect partenerul

Data publicarii: 15 februarie 2012   click here...

 

 

GTI Logistic – Next day delivery

Data publicarii: 15 ianuarie 2012   click here...

 

 

Cross-docking-ul devine tot mai atractiv

Data publicarii: 01.09.2011   click here...

 

 

GTI Logistic s-a extins

Data publicarii: 15 iulie 2011   click here...

 

 

GTI Logistic – Cum sa faci profit din transportul intern

Data publicarii: 15 septembrie 2010   click here...

 

Politica clientilor mici da roade

Data publicarii: 15 august 2010   click here...

 

 

GTI Logistic a inchiriat 2.500 mp in Popesti Leordeni

Data publicarii: 04 mai 2010   click here...

 

 
Copyright © GTI LOGISTIC 2006
SOLUTII LOGISTICE INTEGRATE
Powered by